KTO'NUN ‘TİCARETE BAKIŞ' ADLI DERGİSİ YAYINLANDI

10.08.2014 12:49:27

Kayseri Ticaret Odası'nın Ticarete Bakış” adını taşıyan dergisinin Temmuz 2014 sayısı yayınlandı. Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, dergideki Emekle ve heyecanla dolu 1 yılı geride bıraktık” başlıklı başyazısında, KTO üyele

bilgileri içeren dergideki yazısında “Eskiden gelen alışkanlıkları bir kenara bırakarak, yeni bir anlayış ve heyecanla işe koyulalı tam 1 yıl olmuş. Aradan geçen zaman dilimi içinde, Kayseri Ticaret Odası üyelerine sorumluluk alanlarımızın tümünde yenilik getirmek için çalıştık ve aralıksız çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Ticarete Bakış dergisinde ayrıca; Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun yazıları da yer aldı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, “Türkiye’nin önemli bir üretim üssü ve cazibe merkezi olan Kayseri; ticarette, sanayide, turizmde ve diğer alanlardaki başarılarıyla fark yaratmakta ve göz kamaştırmaktadır” diyerek duygularını ifade ettiği yazısında, “Hemşehrilerimizin ticaretteki başarıları, şehre yaptıkları hizmetler ve hayırseverliklerinden, Ticaret Odası gibi kurumlarımızın çalışmalarından bir Kayserili olarak her zaman gurur duyuyorum. Kayseri tüccarının ve Ticaret Odası’nın faaliyetleriyle şehrimizin marka değerini daha da yükselteceğine ve yalnız Kayseri’nin değil, ülke ekonomisinin güçlenmesine de katkılarını sürdüreceğine yürekten inanıyorum” cümlelerini kullandı.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Yazıcı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız ve TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu da dergide yer alan yazılarında Kayseri Ticaret Odası yönetiminin yaptığı başarılı faaliyetlere ilişkini övgü dolu sözler sarf etti.

Ticarete Bakış dergisinde ayrıca; dış ticaret, iç ticaret, fuarlara katılım ve destekler, KTO bünyesindeki bilişim teknolojileri uygulamaları ve online ödeme kolaylıkları, meslek komitesi faaliyetleri, tüketici hakları bilgilendirmesi ile kalite ve akreditasyon çalışmaları başta olmak üzere üyelere yönelik bilgilendirme yazıları da yer aldı. (Haber Merkezi)